Personvernerklæring

1. Hvem vi er

Denne siden er levert av Trippel-M Levende Bilder AS. På denne webportalen leverer vi utleie av teknisk utstyr.

2. Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder stedsinformasjon (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

3. Informasjonskapsler (Cookies)

Når du bruker nettstedet vårt, kan vi lagre noen informasjonskapsler på enheten din for å forbedre brukeropplevelsen. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre innloggingsinformasjonen din og dine skjerminnstillinger. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år.

4. Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

5. Hvem vi deler dine opplysninger med

Dine opplysninger blir ikke delt med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for driften av vår tjeneste, eller vi er lovpålagt å gjøre det.

6. Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

7. Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

8. Kontaktinformasjon

For å stille spørsmål eller kommentere denne personvernerklæringen og våre personvernspraksis, kan du kontakte oss på: hei@trippelm.no